smør [ˈsmøːr] [o] {zn.}

1. boter

Ik deel mijn voorliefde voor de Nordic cuisine graag door gerechten met een Nordic insteek te bereiden met lokale ingrediënten. Met een focus op korte keten en biologische producten kan ik u smaakvolle gerechten van eigen bodem brengen.

“ IT pro by day, chef by night. "

It was an real incredible experience for me. The quality of food was only matched by the quality of service I got. I wish I can keep the flavor in my mouth for ever. Thanks for making the evening an unforgettable one.
Karel Brockhoven

Freelance chef

Heeft u tijdelijk een extra medewerker nodig in uw keuken? Is één van uw medewerkers ziek of afwezig? Dan kan ik als freelance chef inspringen.

Het voordeel aan een freelancer in te huren is dat u zelf geen salarisadministratie dient bij te houden of verzekeringen te voorzien. U neemt contact met mij op, ik kijk of er een gaatje is in mijn agenda, en ik maak een overeenkomst op.

Private dining

Lekker dineren in de warmte en gezelligheid van uw eigen huis? Met een chef aan huis is dat perfect mogelijk.

Een familiefeest, verjaardagsfeestje of gewoon een gezellige avond dineren met vrienden zonder zelf in de potten te moeten roeren?

Schuif aan tafel in uw eigen woonst. Van een apero party, lunch of diner aan tafel tot een tuinfeest.

Catering

Voor zowel grote als kleine catering evenementen kan u bij mij terecht. Van een bedrijfslunch tot een communiefeest.

We zitten samen en overlopen de verschillende formules. Niets is onmogelijk en ik neem de volledige organisatie op mij.

Our Sweets Collection

The best way to experience our wide collection of sweets is to visit the store. Follow the aromas and choose the most enticing sweets to satisfy your palate.

met de fiets

Binnen Groot-Leuven doe ik al mijn verplaatsingen kosteloos met de bakfiets en cargotrailer. Buiten Groot-Leuven reken ik een forfaitaire kost per kilometer aan. Afhankelijk van de grootte van de opdracht kom ik al dan niet met de bakfiets.

korte keten

Ik zet zoveel mogelijk in op de aankoop van grondstoffen in de korte keten: verse producten rechtstreeks van het veld bij de boer. De producent ontvangt hierdoor een eerlijke prijs voor zijn producten.

biologisch & seizoensgebonden

Waar mogelijk werk ik met Biologische producten. De gerechten die ik maak zijn altijd seizoensgebonden en bij voorkeur koop ik rechtstreeks bij producenten aan.

Video afspelen

contact

Contacteer mij vrijblijvend

Smør Nordic Cuisine